course aims in Estonian
• Siduda tegeliku töökogemuse kaudu teooriat ja praktikat, et kinnistada ja täiendada õpitavat vastavalt üliõpilase isiklikule huvile
• Toetada ja täiendada olemasolevaid teoreetilisi teadmiseid valitud ettevõtte või organisatsiooni haldamisest, juhtimisest ja kontrollimisest, luua võimalused uute oskuste õppimiseks ning omandada ja arendada praktilisi oskusi.
• Osaleda vahetult praktikakoha tegevuses, täites praktika ülesandeid
• Toetada tööharjumuse, sotsiaalsete hoiakute ja väärtuste kujunemist.
• Omandada valitud valdkonnale vajalikud spetsiifilised teadmised ja oskused.
course aims in English
Relate actual work experience through theory and practice, to consolidate and supplement the lessons learned according to the student's personal interest in food sector.
To support and supplement the existing theoretical knowledge in the chosen company or research organisation, management, management and control, to create opportunities for learning and acquiring new skills and develop practical skills.
Participate directly in place of practice activities, with a view to completing training tasks carried out experimental work on making the final report.
Support the work habits, attitudes and values of the social.
Acquire knowledge and skills in a selected food sector area.
learning outcomes in the course in Est.
• Tunneb toidusektori ettevõtte või uurimusasutuse töökorraldust, sisekorda ja struktuuri ning omab ülevaadet töökaitsest, ohutustehnikast ning tööprotseduuridest.
• Rakendab õpitut reaalsetes töösituatsioonides
• Oskab kirjeldada ja analüüsida praktikakoha tugevusi, nõrkusi, võimalikke arengupotentsiaale.
• Mõistab valitud ettevõtte või uurimusasutuse tööprotseduure, õiguslikke määruseid ja majandusliku efektiivsuse aluseid.
learning outcomes in the course in Eng.
Knows professional business organization, procedures and internal structure, and has an overview of occupational protection, safety technology and new technology.
Ability to apply learnt knowledge in real-life work situations.
Can describe a specialty food sector strengths, weaknesses, potential development potentials.
brief description of the course in Estonian
Tutvustada toidutööstuse või uurimisasutuse töökorraldust ja tehnoloogi, kvaliteedispetsialisti, tootearenduse või teadlase-uurija töö spetsiifikat.
brief description of the course in English
To introduce food sector or research organisation management and work principles. To introduce specific work principles of technologist, quality specialist, development specialist, or scientist.
type of assessment in Estonian
-
type of assessment in English
-
independent study in Estonian
-
independent study in English
-
study literature
Õppekirjandus Moodle
Ettevõtte juhendmaterjalid
study forms and load
daytime study: weekly hours
0.0
session-based study work load (in a semester):