Praktika (LKT0150)
PÕHIANDMED
õppeaine register
A - põhiregister
õppeaine kood
LKT0150
õppeaine nimetus eesti k
Praktika
õppeaine nimetus inglise k
Practical training
õppeaine maht AP
-
õppeaine maht EAP
6.00
deklareeritav
ei
kontrollivorm
arvestus
õpetamise semester
sügis
õppekeel
eesti keel
inglise keel
Õppekavad, millesse aine kuulub
kavaversiooni kood
aine kohustuslik
KATM02/25
jah
Ainet õpetavad struktuuriüksused
LK - keemia ja biotehnoloogia instituut
Ainekaardi link
Tunniplaani link
Vaata tunniplaani
Versioon:
VERSIOONIPÕHISED ANDMED
õppeaine eesmärgid eesti k
• Siduda tegeliku töökogemuse kaudu teooriat ja praktikat, et kinnistada ja täiendada õpitavat vastavalt üliõpilase isiklikule huvile
• Toetada ja täiendada olemasolevaid teoreetilisi teadmiseid valitud ettevõtte või organisatsiooni haldamisest, juhtimisest ja kontrollimisest, luua võimalused uute oskuste õppimiseks ning omandada ja arendada praktilisi oskusi.
• Osaleda vahetult praktikakoha tegevuses, täites praktika ülesandeid
• Toetada tööharjumuse, sotsiaalsete hoiakute ja väärtuste kujunemist.
• Omandada valitud valdkonnale vajalikud spetsiifilised teadmised ja oskused.
õppeaine eesmärgid inglise k
Relate actual work experience through theory and practice, to consolidate and supplement the lessons learned according to the student's personal interest in food sector.
To support and supplement the existing theoretical knowledge in the chosen company or research organisation, management, management and control, to create opportunities for learning and acquiring new skills and develop practical skills.
Participate directly in place of practice activities, with a view to completing training tasks carried out experimental work on making the final report.
Support the work habits, attitudes and values of the social.
Acquire knowledge and skills in a selected food sector area.
õppeaine õpiväljundid eesti k.
• Tunneb toidusektori ettevõtte või uurimusasutuse töökorraldust, sisekorda ja struktuuri ning omab ülevaadet töökaitsest, ohutustehnikast ning tööprotseduuridest.
• Rakendab õpitut reaalsetes töösituatsioonides
• Oskab kirjeldada ja analüüsida praktikakoha tugevusi, nõrkusi, võimalikke arengupotentsiaale.
• Mõistab valitud ettevõtte või uurimusasutuse tööprotseduure, õiguslikke määruseid ja majandusliku efektiivsuse aluseid.
õppeaine õpiväljundid ingl k.
Knows professional business organization, procedures and internal structure, and has an overview of occupational protection, safety technology and new technology.
Ability to apply learnt knowledge in real-life work situations.
Can describe a specialty food sector strengths, weaknesses, potential development potentials.
õppeaine sisu lühikirjeldus eesti k
Tutvustada toidutööstuse või uurimisasutuse töökorraldust ja tehnoloogi, kvaliteedispetsialisti, tootearenduse või teadlase-uurija töö spetsiifikat.
õppeaine sisu lühikirjeldus ingl k
To introduce food sector or research organisation management and work principles. To introduce specific work principles of technologist, quality specialist, development specialist, or scientist.
hindamisviis eesti k
-
hindamisviis ingl k
-
iseseisev töö eesti k
-
iseseisev töö ingl k
-
õppekirjandus
Õppekirjandus Moodle
Ettevõtte juhendmaterjalid
õppevormid ja mahud
päevaõpe: nädalatunnid
0.0
sessioonõppe töömahud (semestris):
loenguid
0.0
loenguid
-
praktikume
0.0
praktikume
-
harjutusi
0.0
harjutusi
-
vastutav õppejõud
-
ÕPPEJÕU AINEKAVA INFO
õppetöö semester
õpetav õppejõud / üksus
õppetöö keel
Laiendatud ainekava
2025/2026 sügis
Tiina Lõugas, LK - keemia ja biotehnoloogia instituut
eesti keel
    LKT0150 hindamiskriteeriumid.pdf 
    kuva rohkem
    2024/2025 kevad
    Tiina Lõugas, LK - keemia ja biotehnoloogia instituut
    eesti keel
      LKT0150 hindamiskriteeriumid.pdf 
      2024/2025 sügis
      Tiina Lõugas, LK - keemia ja biotehnoloogia instituut
      eesti keel
        LKT0150 hindamiskriteeriumid.pdf 
        2023/2024 kevad
        Tiina Lõugas, LK - keemia ja biotehnoloogia instituut
        eesti keel
          2023/2024 sügis
          Tiina Lõugas, LK - keemia ja biotehnoloogia instituut
          eesti keel
            2022/2023 kevad
            Tiina Lõugas, LK - keemia ja biotehnoloogia instituut
            eesti keel
              2022/2023 sügis
              Tiina Lõugas, LK - keemia ja biotehnoloogia instituut
              eesti keel
                2021/2022 kevad
                Tiina Lõugas, LK - keemia ja biotehnoloogia instituut
                eesti keel
                  LKT0150 hindamiskriteeriumid.pdf 
                  2021/2022 sügis
                  Tiina Lõugas, LK - keemia ja biotehnoloogia instituut
                  eesti keel
                    LKT0150 hindamiskriteeriumid.pdf 
                    2020/2021 kevad
                    Tiina Lõugas, LK - keemia ja biotehnoloogia instituut
                    eesti keel
                      LKT0150 hindamiskriteeriumid.pdf 
                      2020/2021 sügis
                      Tiina Lõugas, LK - keemia ja biotehnoloogia instituut
                      eesti keel
                        LKT0150 hindamiskriteeriumid.pdf 
                        2019/2020 kevad
                        Tiina Lõugas, LK - keemia ja biotehnoloogia instituut
                        eesti keel
                          LKT0150 hindamiskriteeriumid.pdf 
                          2019/2020 sügis
                          Tiina Lõugas, LK - keemia ja biotehnoloogia instituut
                          eesti keel
                            LKT0150 hindamiskriteeriumid.pdf 
                            2018/2019 kevad
                            Tiina Lõugas, LK - keemia ja biotehnoloogia instituut
                            eesti keel
                              LKT0150 hindamiskriteeriumid.pdf 
                              Ainekaart eesti keeles
                              Ainekaart inglise keeles